A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t

WaterRower

A WaterRower 1988 óta gyártja a legrealisztikusabb, a vizen történő evezés élményét leginkább visszaadó szimulátorokat, a kivételes minőség és design elkötelezettségének jegyében. A teljes világra kiterjedő eladói hálózattal a WaterRower egy globálisan is elismert márkává nőtte ki magát. A márka filozófiájának a központjában a vásárlók az egész életen át tartó mozgásban és evezésben való támogatása áll.


A WaterRower bemutatása

Csendes, stílusos és könnyen tárolható, a WaterRowerrel egyedülálló módon edzheti az egész testet. A széles modell választékának köszönhetően stílusosan alkalmazkodik minden környezethez, a nappalitól a fitnesztermekig.Kényelmesen és könnyen felállítható, amikor nincs használva, így a tárolása és mozgatása sem okoz problémát.

A legjobb cross tréning eszköz

Egyenletesen dolgoztathatja meg az összes főbb izom csoportot, lehetővé téve ez által a leghatékonyabb állóképességi edzést. A WaterRower egyenletes és csobogó csapásai egyedülállóak a maguk természetességében és az igazi evezés szimulálásában, feledtetve ezzel a hagyományos evezős gépek mechanikájából fakadó monoton fáradtságérzetet.

Más gyakran használt aerob edzőeszközök, mint a lépcsőző gépek, szobakerékpárok és sífutógépek jóval kevesebb izmot mozgatnak meg és ez által kevesebb kalóriát is égetnek el, alacsonyabb edzés hatékonyság mellett.

Főbb előnyök:
- Óránként 1000 kalória elégetése
- A teljes izomzat 84 százalékának megmozgatása
- Törzsizmok, tartás célzott erősítése, ily módon segítve derék és háti problémák megelőzését
- Átmozgatja az ízületeket, segítve azok egészségét és rugalmasságát
- Az evezés egy ülő, a forgó ízületeket nem terhelő és alacsony intenzitású mozgás, így kíméli a sérülésre hajlamos ízületeket: a bokát, térdeket és a csípőt.


A tökéletes edzés

A WaterRower az evezős hajó természetes, és lágyan sikló mozgásának a szimulálására lett tervezve. Az evezés mindenki számára ideális, az olimpikontól kezdve azokig, akik minden igényt kielégítő személyes edzésre vágynak. Kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül. Az erőt, állóképességet és technikát ötvöző evezés egy olyan komplex gyakorlat, amely zsírt éget, erősíti a szív és érrendszert, az ízületek terhelése vagy azokat érő káros hatások nélkül.

WaterRower - Powered by you

A WarterRowerben használt különleges WaterFlywheel tökéletesen adja vissza egy mozgó hajó dinamizmusát, a legbiztosabb módja az evezés szépségének és jótékony hatásainak replikálásának. Sok más szimulátor próbálja az evezést imitálni, de azok legtöbbször képtelenek a vízen történő evezés természetes dinamikáját visszaadni. A WaterFlywheel felépítéséből adódóan az ellenállás és a terhelés a csapás során egyenletesen történik, így a terhelés eloszlik a test összes izomcsoportja közt.

Mivel a víz nyolcszázszor sűrűbb anyag, mint a levegő, ezért nincs szükség felesleges mozgáscsillapítására. A WaterRower ellenállása önszabályozó, a "köbszabály” elvén működik, vagyis ellenállása nő, ha az erőkifejtés növekszik. A sebesség megkétszerezéséhez nyolcszor intenzívebben kell erőt kifejtenie. Így a rendszer önszabályozó és végtelen módon variálható 


 A WaterRower előnyei

Életre szóló befektetés - a fa vagy a fémszerkezetű WaterRowert élethosszig tartó használatra terveztük, tökéletes befektetés egészsége megőrzéséhez.

Egyedi WaterFlyWheel ellenállás - Végtelen módon variálható, sima és természetes a WaterRower önszabályozó ellenállása miatt bármely felhasználó számára megfelelő.

Díjnyertes dizájn - a WaterRower számos tervezői elismerést kapott, és a Londoni Museum of Design is kiállította.

Megnyugtatóan csendes - WaterRower úgy lett tervezve, hogy ne keltsen tolakodó zajt, sokkal halkabb légellenállású társainál, mechanikus taposógépeknél vagy egyéb állóképességi eszközöknél

Minimális helyigény- a WaterRower meglepően kevés helyet foglal és függőlegesen tárolható.

Könnyű karbantartás - a lánc meghajtású légellenállású gépekkel ellentétben nem igényel olajozást vagy dobtakarítást. Minden legyártott WaterRowerre garanciát vállal a gyártó.

Nincs fenntartási költség - Külső áramforrás nélkül működik, ott használja, ahol csak szeretne.

Etikus gyártás - Amerikában előállított termék, az Appalache-hegység fafajtáiból készült, ügyelve a fenntartható erdőgazdálkodás elveire.

Teljesítménymérés - tervezés során az egyszerűségre törekedtünk, ezért építettük be a QuickStart funkciót, emellett egyéb opciók széles tárháza áll rendelkezésre haladó sportolóknak.
Kereskedelm/fitnesztermi használat

A WaterRower széles modell választékának köszönhetően tökéletes választás a lépcsőzőgèpek mellé egy fitneszterem kardiotermében, de csoportos mozgás óra is építhető rá fitneszstúdiókban.

A WaterRower páratlan edzési lehetőséget biztosít profi sportolóknak, és olyan amatőröknek is, akik egészség megőrzési célból mozognak. Mindegyik WaterRower kiváló kardioedzést nyújt minimális hely igénnyel, külső energiaforrások igénye nélkül.

Magas színvonalú esztétikai minőségének köszönhetően, összeegyeztethető akár egy egyszerű edzőteremmel, akár egy luxushotellel vagy gyógyfürdővel is.

Egészségügyi alkalmazás

A WaterRower ideális a teljes test átmozgatására fejlesztésére és rehabilitálására káros hatások nélkül. Az ülő testhelyzetnek köszönhetően a testsúlya lekerül a sérülékeny csípő, térd, vagy könyök ízületekről, mindek e közben az egyedi WaterFlyWheel egy önszabályzó ellenállást ad, a zavaró hanghatások nem jelentkeznek úgy, mint a hagyományos evezőgépeken. Ezen tulajdonságainak köszönhetően, ideális eszköze és módja a beteg gyógyulásának, fejlődésének nyomon követésére. A WaterRower ideális választás fizikoterápiás és sport tudományos célokra.

Garancia és szerviz


Minden WaterRowerhez egy év garancia jár a vázra és az alkatrészekre. Opcionális öt éves váz és a három éves alkatrész garancia szerezhető vásárlói regisztrációt követően. (www.waterrower.com)

Támogatás és szolgáltatás

Széles online anyag áll rendelkezésre a WaterRower tulajdonosok számára, amely megtalálható a www.WaterRower.com oldalon úgy, mint a helyi WaterRower értékesítőnél, aki szívesen áll rendelkezésre kérdés, probléma esetén.

WaterRower a médiában


GQ
„Olyan a vonzereje e gépeknek, hogy olyan változatos tulajdonosokkal dicsekedhetnek, mint Steven Spielberg, Anne hercegnő vagy Larry Mullen a U2-ból ... Eltérően más evezősgépektől, melyek a levegőt használnak, mint ellenállás, a WaterRower, vizet használ, ami egy nagy átlátszó dobban található... Öröm volt rajta mozogni, mert a víz csobogó hangja igazán kellemes volt. El tudom képzelni, hogy ténylegesen kint a vízen csinálom. Stabil és könnyen tárolható... "

Men’s Health
"Ha akarnék, otthonra egyet ez lenne az. Attraktívan néz ki, nem, mint egy konditermi kínzóeszköz... Az evezés, mint a sífutás kiváló állóképességi edzést ad, és ez a gép az –evezősök Rolls-Royce-a... A WaterRower ötből öt pontot kap az edzőgépek kategóriájában...

Próbálja ki saját maga!

Próbálja ki a WaterRowert egyik viszonteladói partnerünknél! Magyarországon az orrlabda.hu a kizárólagos forgalmazója a WaterRower termékeknek. Függetlenül attól, hogy otthon, a munkahelyén, vagy egy edzőteremben kívánja használni a WaterRowert, van modellünk, mely megfelel az ön követelményeinek.

A WaterRower hivatlos magyarországi viszonteladójával felveheti a kapcsolatot a www.orrlabda.hu oldalon. keresztül.

Üdvözlettel:

Orbán Gergely
értékesítés - Magyarország, Románia, Serbia, Szlovákia
Orrlabda.hu
Tel.: +36-30-417-90-20
e-mail:
info@orrlabda.hu

A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t