A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t

WaterRower és NOHrD

NOHrD

A NOHrD egyedülálló választéka kiváló minőségű, innovatív és tetszetős fitneszeszközöket harmonikusan és gyakorlatis megközelítésben integrálja az otthonába.
NOHrD Fitnesz és kondicionáló eszközök a stílus jegyében.

A részletekre való figyelem minden termék esetében érezhető. A termékek mind kézzel készülnek ezért különösen magas a minőségre való érzékenység. Az exkluzív megjelenés, az innovatív technológia, a megbízható minőség és egyedi funkciója a készülékeknek, valamint a felhasználók igényeire szabott szolgáltatás együtt építik fel az otthoni fitnesz területén eddig ismeretlen fából készült multifunkcionális kondicionáló eszközöket.A NOHrD filozófiája

Sport kétségtelenül fontos az emberek számára, így tudnak fittek maradni, megakadályozni a rossz testtartást vagy rossz hangulatot, és nem utolsó sorban a rendszeres testmozgással elégethetjük a felesleges kalóriákat. A sport, azonban nem csak az alapja az egészséges testnek, hanem a léleknek is jót tesz. Mivel a rendszeres testmozgás „jókedv hormont”, az úgynevezett endorfint szabadít fel, így segíti az álatlános jól létet.
Swing - lengősúlyok

Ezért a piac tele van mindenféle sporteszközzel, amelyek többnyire fémből készültek. Ez szerencsés tulajdonság a fitnesztermek számára, melyek általában stabil és tartós, magasteherbírású eszközöket keresnek a nagy igénybe vétel miatt.
Waterworkx - multifunkcionális kondicionáló gép víz ellenállással
Az edzőtermeket azonban nem mindnekinek találták ki. Sokan nem rendelkeznek a szükséges pénzzel, hogy hónapról hónapra megvásárolják a bérletet a konditermekbe. Mások nem szeretnek sok ismeretlen ember között sportolni. Vagy egyszerűen nem rendelkeznek a szükséges idővel mindehhez.
Weightworkx - multifunkcionális kondicionáló gép gumírozott súlyokkal
Ennek ellenére, nem szabad lemondani a testmozgásról. Mindig lehet edzeni otthonunkban. A NOHrD termékeit a fent leírt tulajdonságok miatt, fából készítik legfőkébb a háztartások számára, otthhoni használatra. A multifunkcionális eszközök integrálódnak a lakókörnyezetbe, és állandó jelenlétüke minden nap új edzésre ösztönzi tulajdonosukat. Az edzés saját otthonunkban sokak számára rugalmasabb szervezhető, csendesebb, és bizonyos időtávon olcsóbb is. Ezen felül, az egész család tudja használni a z eszközöket, anélkül, hogy módosítani kellene azokat, a NOHrD eszközök alkalmazkodnak a felhasználókhoz.
Hedgehock és Hedgetable - kényelem újra gondolva
A multifunkcionális fából készült kondicionáló gépek és eszközök a NOHrD saját gyárában készítik, felelőséggel a természetes környezet iránt. A gyártás folyamatában a fa, szinte minden része, ami az erdőből származik felhasználásra kerül. A fa és a kérge, mind nyerstermék így hulladék nem keletkezik. A forgács, a táblák, a szilánkok, mint melléktermék, a fa-, papír-és cellulóz iparban kerül felhasználásra. A továbbiakban nem használható fahulladék energiatermelésre a NOHrD üzemben kerül felhasználásra. A gyárterülete mintegy 1500 négyzetméter saját napenergiacellákkal, amellyel a gépeket működtetik.
Watergrinder - felsőtest erősítés
A fának nem csak csodálatos technikai tulajdonságai vannak, mindemellett természetességet és a meleget sugároz. A fa, ha megfelelően kezelik, nagyon tartós és stabil.
Bordásfal - kihajtható felsőrésszel

Mért fa és víz?


A fa egyszerű.
A fa megújuló.
A fa könnyen kezelhető.
A fa illata jó és jól néz ki.
A fa illeszkedik bármilyen élő környezetbe, és önmagában hangulatot teremt.
A víz lágy, és kíméli az ízületeket.
A víz hangja csendes és nyugtató hatású.
Víz nem kopik, ezért fáradhatatlan.
Slimbeam - kötélhúzó multifunkcionális kondicionáló gép
Made in Nordhorn

A NOHrD termékeink legapróbb részleteiben is érezhető az elhivatottság és a szakértelem. Mivel termékeik kézzel, saját manufaktúrában készülnek, lehetőség van gyorsan és problémamentesen igazodni egyéni elképzelésekhez.
Haptikball - alkar erősítő

Hasznos tudnivalók

Tudnivalók a felhasznált fáról:
A gépekhez felhasznált keményfa kizárólag az Egyesült Államokból és Németországból, fenntartható erdőgazdálkodásokból származik. Csak gondosan ellenőrzött, prémium minőségű, görcsmentes keményfával felhasználásával. A kiváló minőségű faelemeket dán olajjal kezelik a szennyeződések és a foltok elleni védelem érdekében.

A fa természetes nyersanyag, ezáltal színbeli és összetételbeli eltérések előfordulhatnak. Ennek köszönhetően minden egyes eszközk egyedi darab.

Tudnivalók a víztartályról

A WaterRower és a WaterGrinder modellek esetében a tartályok színe a katalógusban található ábráktól eltérő lehet. A tartály erős polycarbonátból készül, színe az anyagnak köszönhetően nem teljesen áttetsző. Barnás vagy szürkés elszíneződés előfordulhat.

Tudnivalók a bőrről

A gépekhez használt bőr kizárólag Németországból származó, kézzel készített valódi bőr.

- A cserzés Németországban történik
- ISO 9001 szabvány alapján (szabványosított minőségbiztosítási rendszer)
- Kizárólag növényi cserzéssel
- Valódi bőrillat a növényi cserzőanyagoknak köszönhetően
- Bőrbarát
- A krómcserzésű bőrrel ellentétben környezetbarát, hulladékként való elszállítása problémamentes

Nincs az a bőr, ami makulátlan volna, így a magas minőségű, valódi bőr természeténél fogva ugyancsak mutathat nem kívánt sajátosságokat. Az ilyen eltérések kiküszöbölésére általában poliuretán és acryl felhasználásával felszíni kezelést alkalmaznak, ami természetellenes, műanyag hatású külsőt kölcsönöz a bőrnek. Ezzel szemben az általunk használt növényi cserzésű bőr továbbra is természetes marad. Idővel a színe könnyen besötétedhet.

További információk: 

Orbán Gergely

Értékesítés - Magyarország, Románia, Serbia, Szlovákia
Orrlabda.hu Kft
Tel.: +36-30-417-90-20
e-mail.: info@orrlabda.hu


A kosarad üres
Blog ajánló

Head of the Charles - blog
Hosszú és fáradt 2,5 nap után egy észak cambridge-i, tipukus amerikai társasház első emeletén ülök egy tipukus amerikai otthonban. Az Airbnb-n találzuk a szobát és céljainknak. 2,5 napja keltünk útra kis családommal, hogy 8 év után átrepüljem ismét a fél világot egy kis evez

Bled 2017
Bledben evezni kötelező. Évente egyszer mindenképp hozzá tesz az emberi jóérzés megőrzéséhez. Ez a víz különleges. A hely szépsége felől nincs kétség, mindig is ez lesz a legkülönlegesebb evezős pálya, ahol egy közép-európai evezősnek meg kell fordulnia. A hegyek, a t